Dermapen 4 behandeling

Herschrijf de geschiedenis van je huid! Met miljoenen Dermapen behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdien jij nu ook het beste!

Een microneedling behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen. Het is een behandelingsprocedure waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt gevibreerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De huid wordt door deze behandeling aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.

Vanaf nu werken wij met het aller nieuwste apparaat op het gebied van microneedling, namelijk de Dermapen4. Een prachtige behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is.

Wil je graag direct meer informatie? Boek dan gratis & vrijblijvend een intake gesprek zodat wij kunnen kijken of jou huid behandeld kan worden met de Dermapen 4.

Voor wie?

De microneedling behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen. En voor alle huidtypen. Je kunt microneedling op elk gewenst moment in het jaar ondergaan (ook tijdens de zomermaanden).

Voor welke huidproblemen de Dermapen 4 geschikt?

Huidveroudering (verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, couperose)

Zonbeschadigde huid (roodheid, couperose, zonnevlekken)

Rokershuid (grove poriën, teint, rimpels, couperose)

Pigmentprobleem (overmatige pigmentvorming na genezen wondje, pigmentloze huidzone, zonnevlekken)

Rode huidskleur (couperose, rosacea)

Acne in herstelfase (pigmentvlekjes, littekenputjes, littekenstrengen, onzuivere huid, algehele roodheid)

In welke gevallen is de Dermapen 4  niet geschikt?

(contra-indicaties)

Allergie voor chirurgisch staal

Zwangerschap

Huidkanker

Ziektegevoel en/of koorts

Actieve Herpes

Auto immuun ziekten

Diabetes

Tijdens chemo

Gebruik van Roacutane

Resultaten Dermapen 4:

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
 • Vermindering rimpels
 • Poriën worden minder zichtbaar
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
 • Vermindering diffuse roodheid
 • Pigmentvlekken nemen af
 • Stimuleert de doorbloeding
 • Verdunnen van de hoornlaag
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Werking Dermapen 4:

 • De dermapen maakt verticaal honderden microgaatjes per seconden
 • Wondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten
 • Het natuurlijk herstel/wondgenezingsproces in de huid word geactiveerd hiermee stimuleren wij de keratinocyten en fibroblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering
 • Actieve groei en helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen zodat die zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Voor en na:

Voordat wij een behandeling starten met de Dermapen 4 bespreken wij altijd alles tijdens een intake gesprek. Wij gaan voor kwaliteit en resultaat. Het kan dus zijn dat u om bepaalde redenen geen Dermapen 4 behandeling kunt ondergaan. Na de behandeling krijgt u altijd een nabehandelingsformulier mee naar huis.
Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of wil je een intake inplannen? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer: 0645813621

Prijs per behandeling:

€130