Waarom Ik Skin Perfection?

Unieke doorbraak in cosmetica

 

Ik! Skin perfection heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, zonder huidonvriendelijke ingrediƫnten, geur- en kleurstoffen! Ik! Skin perfection handelt vanuit het principe dat elke huid van nature gezond behoort te zijn. Het is daarom belangrijk om de huid terug te brengen naar haar oorspronkelijke balans zonder de huid daarbij te beschadigen.

 

Een huidprobleem is meestal het gevolg van dieperliggende oorzaken. Met het unieke Healthy Reset Programma van Ik! Skin Perfection wordt er zeer resultaatgericht behandeld met een focus op zowel de binnen als buitenkant.

Verkoop producten

Bij Veer Unique kunt u niet alleen terecht voor behandelingen, maar ook voor advies en verkoop van professionele schoonheidsproducten voor thuisgebruik. Ik Skin Perfection heeft voor iedere huidtype producten. Samen gaan we naar uw huidbehoefte kijken en stellen we zo de beste producten voor u samen.